Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

İmamoğlu’na 160 km içme suyu hattı

İmamoğlu’na 160 km içme suyu hattı

İmamoğlu’nda Bülent Ecevit Parkı açıldı…

Baskan Zeydan Karalar, “Imamoglu’nda asbestli su borulari degisecek.”

 

 

 

Imamoglu Belediyesi tarafindan 3 ayda yapimi gerçeklestirilen Bülent Ecevit Parki törenle hizmete girdi. Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, Imamoglu’nun içme suyu sorununu çözecegi müjdesini verdi.

 

Imamoglu Belediyesi’nin yapimini gerçeklestirdigi Bülent Ecevit Parki törenle hizmete açildi.

Seçimlerin hemen ardindan 3 ay gibi kisa bir sürede Imamoglu’na park kazandirmanin mutlulugunu yasadiklarini belirten Kasim Karaköse, “Ne söz verdiysek en kisa sürede yerine getirmeye çalisiyoruz” dedi.

IMAMOGLU’NA SU MÜJDESI

Açilis töreninde konusan Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar da Imamoglu’ndaki en büyük sorunlarin basinda gelen içme suyu sikintisini çözecekleri müjdesini verdi. Ilçedeki içme suyu sebekesinin 12 kilometrelik bölümünün asbestli borulardan olustugunu, bunlarin acilen yenilenmesi gerektigini vurgulayan Baskan Zeydan Karalar sunlari söyledi:

“Seçim döneminde de söz verdik. Imamoglu’nun içme suyu sorununu çözecegiz. Ilçenin su sorunu çözmek için 160 kilometre hat döseyecegiz. Fakat hepsinden önemlisi 12 kilometrelik asbestli borularin degisimi. Ben Imamoglulu hemsehrilerime zehirli, sagliksiz su içirtmem. Su sorununuzu bu dönemde tamamen çözecegiz.”

KIBRIS FATIHI’NIN ADINI TASIYOR

Baskan Zeydan Karalar; Imamoglu Belediye Baskani Kasim Karaköse, Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar’i yaptiklari hizmetlerden dolayi kutlayarak, “Iki genç kardesimizi kutluyorum. Gece gündüz demeden hizmet için çalisiyorlar. Kasim kardesimiz 3 ay gibi bir sürede bu güzel parki halkina armagan etti. Hem de Kibris Fatihi Bülent Ecevit’in adini koyarak çok da güzel bir anlam yükledi” dedi.

Beyaz güvercinlerin uçuruldugu park açilisi için gerçeklestirilen törene, CHP Adana Il Baskani Mehmet Çelebi, Milletvekilleri Orhan Sümer, Müzeyyen Sevkin, Burhanettin Bulut, Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar ile ilçe yöneticileri ve çok sayida vatandas katildi



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli